16 februari 2010

Rock 'n Roll Kitchen

Er raast een Typhoon door mijn keuken! Ze bestaan al een tijdje, maar ik blijf ze mooi vinden én kopen: de keukenaccessoires van Typhoon. Deze zijn van de reeks "vintage kitchen". Ik houd me aan de "Buick red" kleur, maar voor de echte keukenprinsessen onder jullie, is de serie ook in "Shocking pink" en blauwe of beige pastelkleuren verkrijgbaar. Kijk zelf maar: de cadillacs van de keukenspullen:


De reeks bestaat al jaren en het leuke is dat ze ze zeer betaalbaar is. Ik heb ook al veel items op de kop getikt in de soldenperiode. Ik koop ze vooral bij Inno en Okay.
En nu we toch in de keuken zijn, bovenstaande keukenspullen zouden recht uit de keuken van dit filmpje kunnen komen: een instructiefilmpje uit de jaren '50 over kooktermen. De typisch belerende toon van de fifties is tegelijk meelijwekkend en hilarisch.
4 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik hou van mooie keukenspullen :). Als ik het geld had, zou ik een hele Smeg-keuken komen (http://www.smeg.be/).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, prachtig he, vooral met die pastelkleuren. Nogal een catalogus waar ik over lig te kwijlen, haha! De Typhoon accessoires passen daar ook perfect bij...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad, ze zouden een mooi stel vormen :-). Ik hou ook wel van de keukenspullen van Cabanaz, hier kan je er enkele bewonderen: http://www.cabanazshop.nl/. Ze worden onder andere verkocht bij Zsa Zsa Rouge, een leuk retrowinkeltje in Gent, kende je dat al? Dit is hun website: http://www.zsazsarouge.be/.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Cabanaz ken ik en vind ik ook erg leuk! Het winkeltje kende ik niet (ik kan nagenoeg niets in Gent -shame on me-!), maar het ziet er zeer gevaarlijk uit: voor de portemonnee welteverstaan...

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for taking the time to leave a comment! Big hug!

Related Posts with Thumbnails