2 februari 2010

The lady chooses


Welkom op mijn inspiratie-blog!
Als je van mode, vintage, juwelen, rock'n roll, kunst, old school tattoos, oude films, make-up, boeken...(ik kan nog héél veel opsommen hier)...houdt, dan ben je aan het juiste adres!

Wie is the lady chooses?

Ik ben:
een"natuurlijk-komt-dat-allemaal-aan-van-over-de-hele-wereld"-webshopper.

Ik ben:
geïnspireerd door leuke dingen die ik tegenkom, ik ga voor de details en voor de retrofeel. Alles wat vintage jaren '40-'50-'60 is, veroorzaakt een helder "ping"-geluid in mijn hoofd, gevolgd door een "must have" commando, in een stevige, lichtjes robotachtige, maar vooral dwingende Terminatorstem.

Ik ben: een tattoolief
(VAN DALE; lief het; o 1 dat wat tattoolief is: ~ en leed delen voor- en tegenspoed 2 tattoogeliefde: mijn ~(je): geliefde van een succesvol tattoeërder, die -uit liefde voor het vak, voor haar man en voor de kunst ervan- zich af en toe net iets meer verdiept in de tattoowereld dan dat ze zou gedaan hebben, mocht haar man kapitein van een piratenschip zijn)

Ik ben:
mama van twee aspirant-prinsesjes, die roze de enige aanvaardbare kleur vinden voor nu ja...alles! 

Ik ben:
naast al het bovenstaande, iemand die graag creatief is en die veel te lange zinnen schrijft én die meestal ook nog te vinden is op haar werk in een mediabedrijf.

Waarom the lady chooses?
De naam is geïnspireerd op een oude reclame uit de jaren '50. Omdat een dame altijd de keuze heeft! En wat is er leuker dan te kiezen voor de mooie spulletjes? In je haar, op je lippen, in de keuken, kortom overal...dat maakt het leven des te prettig, niet? In de toekomst mag je hier allerhande tips verwachten, reviews, recepten en ook gewoon vermakelijk leesvoer. Laat je inspireren...you'll want your friends to know!1 opmerking:

Thanks for taking the time to leave a comment! Big hug!

Related Posts with Thumbnails