4 maart 2010

Sunglasses en Spring Nail Colour

Ze is daar: de zon! Wat de kalender ook mag beweren, het is nu officieel lente voor mij. Nu is er geen weg terug, ik negeer de voorspellingen van winterse neerslag en duik volledig de lentecollecties in. Te beginnen bij...nagellak. Heel de winter lang wisselde ik braafjes af tussen 2 kleuren: Vintage Vamp van MAC en Riviera Red van Rimmel. De twee hebben hun winterdienst goed bewezen en mogen nu plaats maken voor wat frissere kleuren (Riviera red krijgt waarschijnlijk nog wat respijt want ik grijp toch al snel heel het jaar door terug naar knalrood).

Het valt me op dat er veel oranje en koraalachtige kleuren te vinden zijn en die wil ik wel eens proberen, vandaar deze kleine lenteaankoop:

Orange Bliss en Coralicious (Ik haat die nieuwe trend van de afgelopen jaren om achter elk woord -icious te plakken! Ik geef Beyonce de schuld...dit geheel terzijde) van Rimmel en Lotus Effect van Manhattan. 
De Orange Bliss is wel héél orange, maar het vrolijkt  wel op!

Omdat ik elk straaltje zon benut om een zonnebril op mijn neus te planten, deed ik ook maar meteen een kleine research naar zonnebrillen die ik zeker nog ga kopen omdat ze zo heerlijk retro zijn:
Warehouse (21 €/stuk)

1 opmerking:

  1. Nagellak draag ik al niet meer van toen ik 16 was ofzo. Toen ging ik me af en toe wel eens te buiten aan zilveren, knalrode en zelfs donkerblauwe (jakkie!) nagellak, soms zelfs met bloemetjes of sterretjes erop. Nu durf ik mijn afgebeten nagels niet zoveel meer in de kijker te zetten, het past ook niet zo bij mijn kledingstijl denk ik (eerder casual en soms een beetje alternatief). Zonnebrillen zet ik eigenlijk bijna alleen op vakantie op, het staat zo stom op een dikke winterjas vind ik. Maar ik moet toegeven dat ik er 's ochtends op de fiets eigenlijk wel één zou kunnen gebruiken...

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for taking the time to leave a comment! Big hug!

Related Posts with Thumbnails