9 maart 2010

Vintage Finds

Hebben jullie dat ook, dat wanneer je in een winkel bent of naar een webshop surft, je volledig vergeet wat er rondom je gebeurt? Je bent zo bezig met het enthousiast kijken naar leuke spulletjes dat er alleen nog maar "mm..." en "euheu..." uit je mond komt als iemand je iets vraagt. Mensen die van vintage houden, hebben dit vaak nog erger omdat ze steeds waakzaam zijn en hun ogen openhouden voor die speciale vintage aankoopjes. Vaak is het zelfs nog leuker wanneer je dingen krijgt of zelfs zomaar vindt! Deze spulletjes brachten mij alvast helemaal in die vintage zone:klok: mijn allereerste Ebay-aankoop. Hij werkt perfect, maar tikt heel luid!


tas: gekocht in de kringloopwinkel voor een paar euro, hij was nog gloednieuw. Ik zocht specifiek naar een tasje met een ketting, dus ik was heel opgetogen met deze vondst!stenen zeepaardje voor aan de muur ('60): gekregen van mijn zus. Hij past perfect bij mijn vintage salontafeltje die exact dezelfde kleuren heeft.nog een tasje (ik heb een uitgebreide collectie, ik kan het niet laten). Deze is van Doortje Originals, dit keer zocht ik een tasje dat ik gezien had in mijn all-time favorite serie Mad Men.koekendoos van sneeuwwitje: gevonden in onze kelder een hele tijd nadat we ons huis kochten. De kleuren zijn vervaagd, maar hij is nog steeds zo leuk!

2 opmerkingen:

  1. De koekjesdoos in GEWELDIG !!! Helemaal super!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaa...! Die trommel is inderdaad leuk! Dat je dat toch vind ik je eigen huis... Maakt het extra speciaal.
    En ik snap precies wat je bedoelt met 'van de wereld zijn'. Ik kan uren lopen op een rommelmarkt en zo blij zijn met één geweldige aankoop. Het verveelt nooit haha.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for taking the time to leave a comment! Big hug!

Related Posts with Thumbnails